ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΩΝ ΑΠΑΤΣΙ

ΠΡΟΣΕΥΧΗ    ΤΩΝ   ΑΠΑΤΣΙ
ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΗ ΓΗ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗ ΓΗ ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΦΥΛΗ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ
ΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ
ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΕΧΥΣΑΝ
ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

H ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΙΝΔΙΑΝΩΝ ΧΟΠΙ

http://www.ekriktiko.gr/wp-content/uploads/2011/04/hopi-snake-dance.jpg
Η επιλογή ως δυνατότητα αναφέρεται σε πολλές κουλτούρες-θρησκείες που σε αφήνουν να πορευτείς με δική σου βούληση και να κριθείς κατόπιν απ'τις πράξεις σου. Η επιλογή είναι αυτή που σηματοδοτεί το μέλλον και την έξελιξη στην ζωή και ούτω καθεξής..
Οι ινδιάνοι Χόπι δεν... πίστευαν μόνο λόγω παραδόσεων στο δυνατότητα της επιλογής, αλλά και χάρη στην μεγάλη προφητεία, ενώ επιπλέον οι απόγονοι αυτών των ινδιάνων θα αντιμετώπιζαν την επιλογή ως δίλημμα την κρίσημη στιγμή στο κοντινό μέλλον. Οι επιλογές που θα έκαναν στην ζωή τους θα ήταν υπαίτειες ώστε όταν γινόταν η κάθαρση να οδηγόντουσαν σε άλλο...
ανώτερο επίπεδο.

Οι Χόπι πίστευαν πως λίγο πριν το τέλος του κόσμου θα υπάρχει μια περιοδος αναταραχών, αγωνίας, αβεβαιότητας, μίσους, πολέμου και κακίας ενώ θα σηματοδοτείται από θεομηνίες και καταστροφές. Σήμερα μπορούμε να πούμε πως όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά τα βιώνουμε καθημερινά, υπάρχει διαφθορά των κοινωνικών αξιών, των ανθρώπινων ζωών, υπάρχει έλλειψη σεβασμού προς το περιβάλλον εξόντωνοντας χιλιάδες είδη χλωρίδας και πανίδας, οδεύοντας σε μια άτραπο που ουδεμία σχέση έχει με επιλογή αλλά με απροσδιόριστη προσταγή για καταστροφή... Αυτά είναι τα σημεία των καιρών.

Οι Χόπι αν και ερυθρόδερμοι πίστευαν πως οι θεοί τους ήταν Λευκοί...τους ονόμαζαν μάλιστα ΠΑΧΑΝΑ.
Σύμφωνα με την παράδοση των Χοπι, οι γέροντες μίλησαν πως κάποτε θα εμφανιστούν λευκοί άνθρωποι σαν τους Παχάνα αλλά δεν θα είναι οι Παχανα. Μερικές απο τις προφητείες τους παρακάτω (όπως θα διαπιστώσετε και οι ίδιοι) επαληθεύτηκαν με απόλυτη ακρίβεια, κάνοντας λόγο για πυροβόλα όπλα, γι'αυτοκίνητα, σιδηροδρομικές γραμμές και τρένα, τους αυτοκινητόδρομους, τα ηλεκτρικά δίκτυα ακόμα και το πετρέλαιο!

"Θα τους διώξουν απ'την γή τους και θα σκοτώνουν τους εχθρούς τους με κεραυνούς".
"Στην γη μας θα τρέχουν οχήματα που θα κάνουν θόρυβο"
"Ένα περίεργο τέρας σαν τον βούβαλο με μακρυά κέρατα θα κυριαρχήσει στην γή και σε μεγάλες ποσότητες"
"Η γη μας θα καλυφθεί απο σιδερένια φίδια κατά μήκος και πλάτος"
"Η γη μας θα καλυφθεί απο τεράστιους ιστους σαν της αράχνης" (!)
"Η γη μας θα καλυφθει απο πετρινα ποτάμια που θα αντικατοπτρίζουν τον ήλιο" (!)
"Θα δείτε την θάλασσα να γίνεται μαύρη και να σκοτώνει οτιδήποτε ζει μέσα της" (!)
"Θα δείτε πολλούς νέους που θα ντύνονται και θα μαθαίνουν τον τρόπο ζωής μας και την κουλτούρα μας.."

Όμως η σημαντικότερη προφητεία ή καλύτερα το
ένατο και τελευταίο σημάδι μιλούσε για κάτι που θα σηματοδοτούσε όχι μόνο την φυλή των Χοπι, αλλά και ολόκληρο τον κόσμο! "Θα ακούσετε για μια κατοικία στους ουρανούς ψηλά πάνω απ΄την γη..Η οποία θα πέσει και θα κάνει μεγάλη συντριβή..Θα εμφανιστεί ως ΜΠΛΕ ΑΣΤΡΟ..Ύστερα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα οι τελετές των απογόνων μας θα σταματήσουν να υπάρχουν.."

Σύμφωνα με την προφητεία όταν θα γίνει αυτό, θα ακολουθήσει η ΚΑΘΑΡΣΗ. Μεταξύ άλλων προτού έρθει η στιγμή αναφέρουν πως
"θα ξυπνήσουμε ένα πρωινό και ο ουρανός θα είναι κόκκινος σαν το αίμα" ο 4ος κόσμος θα τελειώσει και θα περάσουμε στον 5ο κόσμο και σε άλλο επίπεδο..

Στην Αριζόνα μέσα στα σπήλαια υπάρχουν ζωγραφισμένες αναπαραστάσεις ανθρώπων. Τους δείχνουν να πορεύονται επάνω σε έναν δρόμο μέχρι ένα σημείο που θα χρειαστεί να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο κόσμους. Ο πρώτος κόσμος δείχνει κάποιον υπερήλικα άνθρωπο ο οποίος βρίσκεται σε έναν κόσμο με σπαρτά να μεγαλώνουν. Και ο άλλος κόσμος δείχνει πως οι άνθρωποι χάνονται αλλά το πνεύμα τους παραμένει και υπάρχει κατά κάποιο τρόπο εξέλιξη και μετάβαση σε άλλο επίπεδο..

-Γιατί πολλοί συνδέουν την προφητεία των Χόπι με τις πυραμίδες στην ΑΙΓΥΠΤΟ την ΚΙΝΑ την ΚΑΜΠΟΤΖΗ;

-Εξαιτίας του Μπλε αστεριού που στην γλώσσα των Χοπι λέγεται Μπλε Καχίνα και αντιστοιχεί στον ΣΕΙΡΙΟ!
Μια παρόμοια εκδοχή της προφητείας είναι η ακόλουθη:
Όταν το μεγάλο μπλε αστέρι χορέψει στην πλατεία και βγάλει την μάσκα του, θα φανερωθεί το πραγματικό του πρόσωπο..Τότε τις τελευταίες μέρες ψηλά στους ουρανούς θα αντικρύσουμε την επιστροφή των δύο αδερφών, αυτών που βοήθησαν στην δημιουργία του κόσμου στην αρχή.
Ο Πογκανγκογια που είναι ο φύλακας του Βόρειου και ο αδερφός του που είναι ο Παλονγκαχογια φύλακας του Νότιου πόλου θα επιστρέψουν την γη στην φυσιολογική της τροχιά η οποία θα είναι ανάστροφη. Τότε θα πρέπει όλοι να θυμηθούμε τις διδαχές των προγόνων μας. Ύστερα θα έρθει ο κόκκινος Καχινα και θα αρχίσει η μεγαλη Κάθαρση αλλάζοντας τα πάντα επάνω στον κόσμο.

Αν δούμε τα σημάδια που επαληθεύτηκαν απ'τις αρχικές προφητείες, θα δούμε πως οι Χοπι περιέγραφαν την κατάσταση σύμφωνα πάντα με τα δεδομένα εκείνης της εποχής. Οπότε τα σιδερένια φίδια που θα καλύπτουν κατά μήκος και πλάτος την γή δεν είναι άλλα απο τα τρένα και τις σιδηροδρομικές γραμμές.

Άραγε τι θα μπορούσε να είναι αυτή η ουράνια κατοικία ψηλά πάνω απ'την γη;
Μήπως θα μπορούσε να είναι κάποιος διαστημικός σταθμός ;
Θα μπορούσε να είναι κάτι απροσδόκητο, όπως η εμφάνιση ενός μητρικού εξωγήινου σκάφους που θα συντριβεί στον πλανήτη μας;
Η μήπως θα ήταν κάποιος κομήτης;

Πολλοί ερευνητές μιλάνε πως υπάρχει ταύτιση στην προφητεία των Χοπι με την έλευση των 2 κομητών.
- Ο πρώτος κομήτης που ανακαλύφθηκε τον Δεκέμβριο του 1948 από τον Μινόρου Χόντα και φέρει το όνομα του, έχει τροχιά ελλειπτική και χρονική περίοδο 5252 ετων, ενώ η διάμετρος του είναι 1.6χλμ. Και θα περάσει πολύ κοντά απ'την γή στις 15 Αυγούστου του 2011.





- Ο δεύτερος κομήτης ανακαλύφθηκε τον Δεκέμβριο του 2010 από τον Ρώσσο αστρονόμο Λεωνίδα Ελενίν και φέρει το όνομα του. Η τροχιά του είναι μακρά περιοδική, ενώ η διάμετρος του είναι περίπου 3-4χλμ και τον Σεπτέμβριο του 2011 θα περάσει δίπλα απο τον Ήλιο 72.000.000χλμ περίπου όσο η μισή απόσταση μεταξύ του πλανήτη μας και του Ήλιου. Ενώ όταν περάσει απ΄την γη στις 16 Οκτωβρίου του 2011 θα είναι μόλις 34.000.000χλμ.


Είναι δυνατόν αυτοί οι
2 κομήτες να είναι τα 2 αδέρφια που αναφέρονται στην προφητεία των Χοπι;
Υποθετικά αν δεχόμασταν πως είναι, τότε θα περιμένουμε την εμφάνιση του Μπλε Άστρου και την συντριβή της Ουράνιας πολιτείας στην Γη.. Με ότι συνεπάγεται.

Οι προφητείες των αρχαίων Ινδιάνων:

1η Προφητεία
έλεγε πως,«θα έρθει η Ημέρα που λευκοί άνθρωποι θα έρθουν να πάρουν τα μέρη μας» και πράγματι,το 15ο αιώνα άρχισε ο αποικισμός της Αμερικής από τους Ευρωπαίους.
Η 2η Προφητεία έλεγε πως,«θα έρθει η Ημέρα που μεγάλοι τροχοί θα καλύψουν τον τόπο και θα τους ακολουθούν φωνές διαφορετικές» και πράγματι,η Αμερική είχε καλυφτεί από κάρα ταξιδευτών και μετανάστες από κάθε γωνιά του παλιού κόσμου.
Η 3η Προφητεία έλεγε πως, «θα έρθει η Ημέρα που ο τόπος μας θα γεμίσει με βουβάλια που δεν θα είναι βουβάλια και θα έχουν μεγάλα λευκά κερατά» και πράγματι,οι αποικιστές έφεραν μαζί τουςνέα είδη αγελάδας που γέμισαν την αμερικάνικη ύπαιθρο.
Η 4η Προφητεία έλεγε πως, «θα έρθει η Ημέρα που τον τόπο μας θα γεμίσουν από μεγάλα μεταλλικά φίδια» και πράγματι,
οι αποικιστές άπλωσαν κατά μήκος της ηπείρου
εκατοντάδες σιδηροδρομικές γραμμές!
Η 5η Προφητεία έλεγε πως, «θα έρθει η Ημέρα που τον τόπο μας θα καλύψουν γιγάντιοι ιστοί αράχνης» και πράγματι ,σήμερα η Αμερική καλύπτεται από χιλιάδες χιλιόμετρα καλώδια ρεύματος!
Η 6η Προφητεία έλεγε πως, «θα έρθει η Ημέρα που στον τόπο μας θα υπάρχουν μονοπάτια από γυαλιστερή πέτρα που αντανακλά τον ήλιο » και πράγματι, οι μεγάλοι αυτοκινητόδρομοι
ενώνουν την Αμερική από άκρη σε άκρη!
Τέλος,η 7η Προφητεία έλεγε πως,«θα έρθει η Ημέρα που η θάλασσα θα γίνει μαύρη και ό,τι κρύβει ζωντανό θα πεθάνει» και πράγματι ο Κόλπος του Μεξικού μαύρισε από το χυμένο πετρέλαιο,
σκοτώνοντας όλη την πανίδα της περιοχής.
Μένει τώρα να επιβεβαιωθεί και η 8η και η 9η Προφητεία...
ποιες είναι αυτές;
«Θα έρθει η Ημέρα που οι άνθρωποι θα επιστρέψουν στις Παραδόσεις τους, όμως μετά, ένας μεγάλος κατοικήσιμος οίκος από το διάστημα θα πέσει στη Γη.
Και τότε, όλοι οι τρόποι των παλαιών θα πάψουν».
Αν οι Hopi είχαν 7 φορές δίκιο μέχρι σήμερα,
τότε τι είναι αυτό που μπορεί να πέσει από ψηλά;
katohikanea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου